tirsdag den 5. november 2013

Spinatrulle med laks og flødeost

En nem forret, lidt lækkert til en tapasbuffet eller bare lidt lækkert til madpakken:



Opskrift:
300 gram frossen spinat
3 æg
½ dl mælk
salt og peber

½ pakke flødeost
2 spsk skyr
citronsaft af 1 citron

250 gram røget laks

Vrid spinaten og pisk sammen med æggeblommer, salt og peber.
Pisk de 3 æggehvider stive, og spinatmassen vendes i.

Fordel massen ud på en brandepande med bagepapir.
Bages i ca. 15 min ved 200 grader.
Når spinatbunden er færdig træk bagepapirer af og lad den ligge og køle af, inden du lægger fyldet på. 

Bland flødeost, skyr og citron, og smør det på den afkølede bund
Herefter fordel laksen på hele bunden.

Rul det hele sammen til en fin rulle og læg den på køl i et par timer.
Skær den ud i ca. 1,5 cm tykkelse. 
Det giver ca. 20 skiver.

Jeg havde en rest tilbage, og den fungere super fint dagen derpå.
Så denne ret, vil nemt være en du kan lave i forvejen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar