søndag den 14. april 2013

Blandet forårssalat og kyllingedeller

Elsker weekenderne, der har man lidt ekstra tid til at kræse om maden.
I eftermiddag lavede jeg langstidsbagte cherrytomater. Den opskrift finder I her!
De skulle bruges til salaten til aftensmad og til kyllingedellerne.
Farsen til kyllingedeller rørte jeg sammen da tomaterne var færdige. Jeg har nemlig lært af erfaring, at farsen har godt af, at stå og hvile lidt i køleskabet, inden den laves til deller.

Kyllingedeller:
en pakke hakket kylling
1 æg
lidt havregryn
1 løg
1 fed hvidløg
1 chili
langtidsbagte cherrytomater (ca. 10)
frisk timian
frisk basilikum
lidt spidskommen
lidt green curry paste
salt og peber

Kyllingedellerne bagte jeg i ovnen ved 175 grader til de var gyldne.



Blandet forårssalat:
grøn salat
sojabønner
ærter
snack peber
cherrytomater
langtidsbagte cherrytomater
agurk
blåbær
ananaskirsebær
frisk timian
ristede pinjekerner
lidt citronolie




Ingen kommentarer:

Send en kommentar