søndag den 15. juli 2012

Hindbærsnitter



Dem man kan få fra Emmerys er virkelig gode, kagemandshindbærsnitten fra Schweizerbageriet er også værd at prøve og så har jeg hørt om nogle gode hindbærsnitter fra en bager i Gammel Munkegade, de må prøves. Men hjemmelavede hindbærsnitter, det er nu det bedste, og så især når de nydes i familiens selskab.
Næste gang skal det afprøves om man kan lave lakridssnitter!

Hindbærsnitter:

100 g. mel
1 knivspids bagepulver
50 g. majsmel (Evt. det halve majsgryn)
125 g. rørsukker
125 g. smør
Ca. 1 æggeblomme

Hindbærsyltetøj
Flormelis
Krymmel

Sigt mel og bagepulver sammen
Tilsæt majsmel, sukker og smør
Saml dejen med æggeblommen
Hvil i 30 min - eller efter tålmodighed
Del dejen i to (top og bund)
Form dejen til to ensartede stykker
Bages ved 175 grader i ca. 15 min.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar