Dem man kan få fra Emmerys er virkelig gode, kagemandshindbærsnitten fra Schweizerbageriet er også værd at prøve og så har jeg hørt om nogle gode hindbærsnitter fra en bager i Gammel Munkegade, de må prøves. Men hjemmelavede hindbærsnitter, det er nu det bedste, og så især når de nydes i familiens selskab.
Næste gang skal det afprøves om man kan lave lakridssnitter!
Hindbærsnitter:
100 g. mel
1 knivspids bagepulver
50 g. majsmel (Evt. det halve majsgryn)
125 g. rørsukker
125 g. smør
Ca. 1 æggeblomme
Hindbærsyltetøj
Flormelis
Krymmel
Sigt mel og bagepulver sammen
Tilsæt majsmel, sukker og smør
Saml dejen med æggeblommen
Hvil i 30 min - eller efter tålmodighed
Del dejen i to (top og bund)
Form dejen til to ensartede stykker
Bages ved 175 grader i ca. 15 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar