fredag den 11. januar 2013

Kyllingenuggets, blomkålssalat og fetasmat

D. 3. januar skrev jeg her på bloggen om madinspiration. 
Det er lige tiden nu til at blive inspireret, og lave noget andet mad end det man plejer!

Her kommer så første madinspiration til jer, håber I kan bruge det!



Hjemmelavet kyllingenuggets:
Opskrift fra Valdemarsro - tak for inspiration!

300 g. kylling
2 dl rasp
salt og peber
paprika
chili i flager
hvider fra 2 æg

Kyllingen skæres i passende stykker
Vendes i æggehviderne og herefter i raspblandingen.

Jeg log dem herefter stå i 30 min i køleskabet, og stegte dem herefter på panden i olie.





Blomkålssalat:
Med inspiration fra Vanløse Blues - Tak for inspiration!

blomkål fordelt i små buketter
revet citronskræl fra økologisk citron
frisk persille
citronolie
ristede pinjekerner






Fetasmat:

feta 
syltede peberfrugter
salt og peber

Hak de syltede peberfrugter og mos med en gaffel i fetaen.
Smages til med salt og peber.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar