lørdag den 21. september 2013

Bounty

Jeg har et meget stort svagt punkt for Bounty. Læs: rygrad som en regnorm!!
Men da jeg så for nogle uger siden købte kogebogen "spis dig mæt og glad" og så opskriften på hjemmelavet Bounty, så kunne det kun gå for langsomt.
Opskriften kan I finde her, og det er nemt at gå til.
Dog husk og lad kokosmassen stå i de 3 timer på køl, da den sætter sig, så den er nemmere at skære i passende stykker.
Jeg havde en indre kamp med min tålmodighed, da jeg skulle vente i 3 timer, og derfor kan jeg kun sige, lad ikke tålmodigheden vinde.

De hjemmelavet Bounty blev lækre, og meget lig en almindelig Bounty.
Den er dog ikke nær så sød og jeg brugte 75 % og 80 % chokolade, som giver den en lækker chokolade bitterhed, hvis man er til den slags.


2 kommentarer:

  1. Hvor ser de gode ud, Karina!

    En fra min klasse har også lige lavet dem, jeg tror snart, at jeg må prøve dem også. :D

    SvarSlet
    Svar
    1. De er virkelig også lækre :-)
      Så du skal da bare have den afprøvet, god fornøjelse og god weekend Pernille :-)

      Slet