mandag den 4. marts 2013

Hjemmelavet humus

Når jeg får lyst til humus, så skal jeg faktisk gerne vide det 1 døgn i forvejen.
Det er bare ikke altid det hænger sådan sammen.

Jeg foretrækker at bruge tørre kikærter og ikke kikærter fra dåse, så derfor kræver min humus lidt ekstra forarbejde.
De tørre kikærterne skal ligge i blød, i et døgn i køleskabet og skal herefter koge i ca. 30 min.

Jeg har ikke mål på ingredienserne, det er på slum.
Men jeg bruger følgende:

kikærter
et skvis citronsaft
spidskommen
karry
smagsløs olie
vand
salt og peber

Det hele kommer jeg i en blender.
Jeg smager til undervejs, og putter lidt væske i af gangen, så den ikke bliver for tynd.
Jeg foretrækker at der er bid i min humus og ikke helt blendet til ukendelighed.






2 kommentarer:

  1. ❤Elsker humus

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det gør jeg også!
      Det kan bruges som pålæg, som dip og til en lækker tapas.
      Karina

      Slet