søndag den 3. marts 2013

Rugbrød uden mel

Jeg er tidligere blevet inspireret af Sofie Bentzen, som har bloggen Healthjunkie.
Denne gang faldt jeg over opskriften på rugbrød uden mel.
Hun skriver at opskriften er super nem, og ja, opskriften er super nem.

Rugbrød uden mel:
100 gram hørfrø
100 gram solsikkekerner
100 gram græskarkerner
100 gram sesamfrø
100 gram mandler
100 gram hasselnødder
2 tsk salt
½ - 1 dl god olie
4 æg



Det hele blandes sammen og hældes i en form.
Brøddet bages i en opvarmet ovn på 160 grader i ca. 1 time.




Hvis man ønsker at lave et mere sødt brød, kan man tilføje ca. 100 gram hakket chokolade i dejen.

Lad brødet køle lidt af, og så er det spisetid.





Seriøst et lækkert brød!


2 kommentarer:

  1. Præcist dette brød bager vi jævnligt - og det smager bare SÅ skønt. Det kan nemt holde sig en lille uges tid uden at blive tørt :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej søde Nina,
      Jeg er allerede super begejstret for det. Det er nemt at lave og så smager det virkelig rigtig lækkert... Hvordan opbevarer du det??
      Karina

      Slet